Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/34/1007534/bluemind-software.ro/public_html/mysql_connect_default.php on line 5 Servicii IT, dezvoltare software - aplicatii web - Bluemind Software
prezentare Prezi
Apasati aici pentru a viziona prezentarea portofoliului nostru, asa cum a fost vazuta la diverse evenimente
PORTOFOLIU

Aplicatie aleasa aleatoriu de pe pagina
APLICATII DESKTOP

TransProiect
sectiuni transversale in cadrul proiectarii drumurilor
Portofoliu servicii IT - aplicatii desktop - TransProiect

Scopul aplicatiei TransProiect este reducerea timpului de lucru la realizarea sectiunilor transversale, in cadrul proiectelor de constructie si modernizare a drumurilor.

Aplicatia este conceputa pentru a oferi productivitate ridicata, flexibilitate si are multe optiuni pentru personalizare.

Versiunea 2.0 include propriul limbaj de programare (DHL - Designing Helper Language), care permite multe functii precum modificarea culorii si grosimii liniilor trasate in timpul sau dupa realizarea proiectului. Exista chiar si posibilitatea de a scrie scripturi DHL in afara aplicatiei si a le utiliza ulterior in aplicatie.

Deasemenea, pentru a realiza rapid racordarea profilului desenat la teren, ofera, printre altele, o optiune pentru a uni punctele cu PDWI (echivalent al modului OSNAP "end of" din AutoCAD).

PORTOFOLIU SERVICII IT - APLICATII WEB

Pe aceasta pagina puteti gasi detalii despre:
Nume Categorie
VMCard Carduri de membru virtuale
RemMon Monitorizare si control de la distanta
ISI Sisteme automatizate, rezervari, facturare, newsletter
News Sisteme automatizate, stiri, RSS
ConfManager Sisteme de management al conferintelor
VMCard - sistem de eliberare a cardurilor de membru virtuale (SUS)
Portofoliu servicii IT - web applications - VMCard - card de membru virtual
Portofoliu servicii IT - web applications - VMCard - adaugare membru nou

Aceasta aplicatie permite unei asociatii sa genereze carduri de membru virtuale pentru membrii acesteia. Cardurile de membru virtuale sunt utilizate (spre exemplu, pot fi prezentate pe un telefon mobil) ca o alternativa la carduri de plastic sau alte variante fizice mai scumpe.

Sistemul genereaza automat aceste carduri pentru fiecare membru adaugat in baza de date si ofera reprezentatilor asociatiei mijloace pentru a le trimite membrilor.

Elementele prezente pe cardul virtual por fi personalizare in concordanta cu nevoile asociatiei. Pot fi incluse logo-uri, date de identificare ale membrului, data de expirare, elemente de securitate, coduri QR etc.

RemMon - aplicatie server pentru monitorizare de la distanta (SUS)
Portofoliu servicii IT - web applications - RemMon - prima pagina
Portofoliu servicii IT - web applications - RemMon - server embedded

O aplicatie pentru monitorizare de la distanta.

Utilizatorul poate afla date de la senzori si viziona imagini live din locatia monitorizata, prin browser, oriunde in lume, atata timp cat are o conexiune la Internet.

Aceasta aplicatie este partea server a unui sistem de monitorizare de la distanta, care include si aplicatii embedded, desktop si mobile.

A doua imagine prezinta o versiune embedded a aplicatiei server (pe o platforma Tower System, de la Freescale Semiconductor)

ISI - program de educatie antreprenoriala cu sisteme automate de rezervare, facturare, newsletter etc. (SUS)
Portofoliu servicii IT - web applications - ISI - rezervare
Portofoliu servicii IT - web applications - ISI - factura generata

Acest proiect intra in categoria de aplicatii pentru ca include mai multe sisteme automatizate: un sistem de rezervare cu calculare automata a locurilor disponibile si a pretului, un sistem de email si newsletter automat, un sistem de confirmare si facturare automat etc.

News - sistem automat de achizitie si servire a stirilor (SUS)
Portofoliu servicii IT - web applications - News - prima pagina
Portofoliu servicii IT - web applications - News - administrare

Aceasta aplicatie este un sistem complet automat de achizitie si servire a stirilor. Interventia beneficiarului este minima si consta doar in specificare surselor de stiri care se doresc a fi urmarite.

Dupa aceasta, aplicatia descarca periodic stirile si le stocheaza intr-o baza de date. Stirile sunt servite, prin pagini web, utilizatorilor finali, grupate dupa sursa stirilor si sistemul permite functii de cautare avansata.

Aplicatia beneficiaza de o interfata de administrare care functioneaza ca o aplicatie desktop. Astfel, se creste gradul de intuitivitate si se usureaza foarte mult munca de administrare.

Utilizata si distribuita de Allview.

ConfManager - sistem de management al conferintelor (SUS)
Portofoliu servicii IT - web applications - ConfManager - anuntare articol
Portofoliu servicii IT - web applications - ConfManager - centralizator articole

Un sistem de management al conferintelor dezvoltat pentru a usura adunarea continutului si organizarea evenimentului.

Caracteristicile curente includ inregistrarea participantilor, anuntarea articolelor (inclusiv comentarii pentru organizatori si presedinti), definirea usoara a mai multor autori i institutii, precum si incarcarea articolelor complete in forma initiala si finala.

Partea din spate ofera organizatorilor acces facil la toate informatiile primite si semnaleaza comentariile trimise acestora de catre autori.