Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/34/1007534/bluemind-software.ro/public_html/mysql_connect_default.php on line 5 Servicii IT, dezvoltare software - noutati Bluemind Software
prezentare Prezi
Apasati aici pentru a viziona prezentarea portofoliului nostru, asa cum a fost vazuta la diverse evenimente

NOUTATI BLUEMIND SOFTWARE

Semnare email si criptare email

Special pentru cei care isi doresc confidentialitate, am pregatit un mic ghid referitor semnare email si criptare email.

A fost scris pentru a va ajuta sa gasiti raspunsuri la intrebarile referitoare la email securizat si cum se folosesc certificatele digitale pentru confidentialitatea mesajelor electronice.

Parteneri in cercetare

Va informam ca organizatia noastra a fost validata in cadrul programului FP7, ca IMM privat, cu PIC-ul 985066235.

FP7 este Al Saptelea Program Cadru de Cercetare si Dezvoltare Tehnologica. Acesta este instrumentul principal al UE pentru finantarea cercetarii in Europa.

3DCar™

Inovativul proiect 3DCar™ (poate ati vazut o versiune mai veche la SIAB 2007) a fost dezvaluit publicului la inceputul lui 2010. Puteti vedea site-ul lui aici: 3D CAR CONFIGURATOR

Site cu jocuri tip Tower Defense

Daca va place acest gen, va invitam sa jucati cu noi cele mai noi jocuri tip tower defense la NewTowerDefenseGames.com.

Sprijinim Embarcadero/CodeGear

Managerul general al Bluemind Software a tinut o prezentare la Open Developers Day 2009 organizata de Embarcadero/CodeGear (28 Martie, Iasi, Romania) privind beneficiile dezvoltarii de aplicatii cu Delphi/RAD Studio. Cu aceasta ocazie, printre altele, am prezentat si versiunea cea mai recenta a 3DCar™.

Lansare YP v2.0

Aceasta aplicatie este dedicata ISP (care o dau mai departe clientilor) si include conectivitate internet (inlocuind putty), mesaje de la USP, meniuri dinamice cu linkuri catre factura personala etc. Ca si versiunea 1.0, sistemul a fost implementat cu ISP-ul regiunii Rasnov si functioneaza foarte bine.

Situri proprii lansate

FRESHFREEONLINEGAMES.COM a fost dezvoltat in baza parteneriatelor cu cele mai mari site-uri de jocuri online gratuite si contine cele mai noi jocuri gratuite din tot Internetul, aduse la zi la fiecare ora.
TAXADEMEDIU.COM este dedicat pietii auto romanesti si include cel mai popular calculator al taxei de prima inmatriculare din Romania.

Parteneri Sziget Festival

Din 2008, suntem parteneri ai celui mai mare festival muzical si cultural din Europa Centrala "Budapest Sziget Festival" prin SZIGETFESTIVAL.RO

Celebrare

Colaborarea cu Eteric Ro-Net (acum parte a grupului Rentabiliweb) a intrat in al patrulea an. Obiectul contractului consta in dezvoltarea de aplicatii si servicii de consultanta.

Membri ROAMET

Bluemind Software a devenit un mandru membru al Asociatiei Romane pentru Transmisii Mecanice. Acest fapt se leaga foarte bine cu experienta in dezvoltarea de software ingineresc pe care o avem.

Lansare iPromo v2

Am terminat dezvoltarea noului site iPromo. Contine o oferta impresionanta de memorii USB si cadouri personalizabile! Vizitati-l AICI!

O noua aplicatie lansata

Am lansat aplicatia pentru managementul conexiunii la Internet pentru ISP-ul regiunii Rasnov, YulPro.

Sponsorizare

Bluemind Software a dat o mana de ajutor in cadrul concertului de lansare a site-ului trupei rock AIA cu software de management al prezentarilor.

TheCDBook.com

TheCDBook este proiectul nostru cel mai nou pentru a oferi solutiile dorite pentru carti si prezentari electronice. Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Prod v1.0

Lansare Prod v1.0 - organizarea productiei/livrarilor si managementul relatiilor cu clientii - Phoenix Company.

XRad v1.0

Lansare XRad - aplicatie pentru calcularea costurilor de productie/emisie a spoturilor, pentru statii radio - Radio 21 M-Ciuc.